Audi onderdelen

Audi TTS auto onderdelen

Het adres voor gebruikte en gereviseerde onderdelen voor uw Audi TTS. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Audi TTS uitvoeringen

Wilt u vervangende onderdelen kopen voor de Audi TTS? Zoek dan niet verder. De Jong Autoonderdelen is al vele jaren een betrouwbare verkoper van Audi onderdelen in Nederland.

De Audi TTS is gebouwd van 2007 tot 2019 en bestaat inmiddels uit 3 generaties, met 1 verschillende brandstofsoorten en 2 verschillende carrosserievormen. Bij het aanvragen van een onderdeel is het belangrijk dat u de juiste uitvoering kiest.

Merk Model Carrosserie Brandstof Generatie Van Tot Uitvoeringen
Audi TTS Coupe Gasoline II (8J) 2007 2010 2
Audi TTS Coupe Gasoline II (8J) Restyling 2010 2014 2
Audi TTS Coupe Gasoline III (8S) 2014 2019 2
Audi TTS Roadster Gasoline II (8J) 2007 2010 2
Audi TTS Roadster Gasoline II (8J) Restyling 2010 2014 2
Audi TTS Roadster Gasoline III (8S) 2014 2019 2
Meer dan 40 jaar ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring

Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij mis kan gaan. Vertrouw op onze ervaring en kies voor de onderdelen van De Jong Automotive.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

We hebben ook de expertise in huis om zelf te reviseren. Het doel is daarbij altijd om de weer als nieuw te laten functioneren.

Onze eigen betrouwbare transportdienst

Veel van onze gebruikte onderdelen vervoeren wij met onze eigen transportdienst. Hierdoor kunnen we snel leveren, tegen scherpe prijzen. Ook zijn we zo niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transportdienst.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.

Onze eigen betrouwbare transportdienst

Onderdelen voor andere Audi modellen

Bij De Jong Automotive kunt u terecht voor onderdelen voor alle Audi modellen. Maak hieronder een keuze uit de verschillende modellen die door Audi geproduceerd zijn.